“Bartın Üniversitesi’ne her zaman destek vereceğiz”

Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oahan Uzun’u ziyaret eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, “Üniversite şehrimize büyük bir güç önemli bir katma değer sağlamış olmasının yanı sıra ilimizin gelişmesinde ve kalkınmasında da önemli rol almıştır. Bu nedenle şehrimiz adına yapılacak ortak çalışmalarda her zaman üniversitemizin yanında olacağız ve destek vereceğiz.” dedi.
Bu haber 2019-11-14 15:41:56 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri’yle birlikte Bartın Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Orhan Uzun ve KÜSİ İl Temsilcisi Doç.Dr. Cahit Karaoğlanlı'ya ziyarette bulundu.

 

Bartın Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarete TSO Başkanı Balık’a Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Sayman Üye M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri S.Cem Yıldız, Keramettin Şenkal, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara da eşlik etti.

 

Rektör Uzun, Balık ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Yürütülen  ve iki kurum arasında gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi alışverişinin ardından Prof.Dr. Uzun ve KÜSİ İl Temsilcisi Doç.Dr. Karaoğlanlı eşliğinde Merkez Laboratuar gezildi.

 

Ziyareti değerlendiren Bartın TSO Başkanı Balık, Bartın Üniversitesi hem bulunduğu konum hem de bünyesinde yaptığı çalışmalarla şehrimizin önemli bir markası haline gelmiştir dedi. Balık, “Yenilikçi ve vizyonu geniş bir üniversiteye sahibiz. Başta Rektörümüz Prof.Dr.Orhan Uzun olmak üzere üniversitemizin akademik kadrosuna teşekkür ediyorum. Üniversite şehrimize büyük bir güç önemli bir katma değer sağlamış olmasının yanı sıra ilimizin gelişmesinde ve kalkınmasında da önemli rol almıştır. Bu nedenle şehrimiz adına yapılacak ortak çalışmalarda her zaman üniversitemizin yanında olacağız ve destek vereceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Bartın Üniversitesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›