Veda yemeği düzenlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararıyla Kilis Vali Yardımcılığı’na atanan Vali Yardımcısı Şükrü Özcan ve Afyonkarahisar’a bağlı Kızılören Kaymakamlığı’na atanan Ulus Kaymakamı Recep Hasar’a veda yemeği düzenlendi.
Bu haber 2018-09-10 15:43:17 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valiliği’nce Kilis Vali Yardımcılığı’na atanan Vali Yardımcısı Şükrü Özcan ve Afyonkarahisar’a bağlı Kızılören Kaymakamlığı’na atanan Ulus Kaymakamı Recep Hasar için bir veda yemeği düzenlendi. Gürgenpınarı’ndaki bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Nusret Dirim, Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Garnizon Komutan Vekili Deniz Albay Hakan Metinkişi, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Kemal Ünal, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Gökmen Gücüyen, Bartın Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sedat Yazıcı, İl Özel İdare Sekreteri İbrahim Kayış katıldı.

 

Vali Yardımcısı Özcan ve Kaymakam Hasar’a Bartın’daki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Dirim, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›