7 milyona malolan taşkın koruma çalışmaları hızla devam ediyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karaçay Deresi Islah çalışmalarını inceledi. Tunç, 7 milyona malolan taşkın koruma çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
Bu haber 2019-11-8 09:02:42 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Karaçay Taşkın Koruma İnşaat çalışmalarını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Bartın Merkez Uzunöz Köyü Karaçay Taşkın Koruma İnşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında müteahhit firma yetkilisinden bilgi alan Milletvekili Tunç, 6 milyon 985 bin TL ihale edilen Karaçay Deresi Taşkın Koruma çalışmaları kapsamında 3 bin 357 metre çift taraflı temeli beton kargir taşkın koruma duvarı, betonarme taban kuşakları ve duvar üstlerine korkuluk imalatı ve 3 adet betonarme menfezi yapıldığınıı söyledi.

AK Parti iktidarları döneminde DSİ alanında Bartın’a dev eserler kazandırıldığını ifade eden Milletvekili Tunç, “Kirazlıköprü Barajı’nı ve Kışla Barajı’nı tamamladık, Bartın İl merkezimiz, İlçe, belde ve köylerimizde 37 adet taşkın koruma çay ve dere ıslahları gerçekleştirdik. İnşaat safhasındaki Kozcağız Barajı ve Ulus Eldeş gölet inşaatlarının taahhüt edilen tarihlerde tamamlanması için çalışmalar titizlikle sürüyor. Bartın için çok önemli olan bu dev yatırımları Bartın'a kazandırmak için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini. Bartın’da DSİ yatırımlarında çok büyük eserler ortaya koymanın onurunu yaşıyoruz. Bu eserlerin Bartın’a kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, DSİ bölge ve şube yetkilileri ile tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Karaçay
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›