“İktidara gelenler tarafından öne çıkartılıyor”

Bartın Aandolu Gençlik Derneği Başkanı Burhanettin Akyol, “Uluslararası siyonizmin uşağı olan Rotary-Lions gibi odaklar, dün Kemalist hatta Amerikan karşıtı solcu çevreler tarafından müdafaa edilirken; bugün Türkiye’de Müslümanların ve İslamcıların oylarıyla iktidara gelenler tarafından öne çıkartılıyor. Uluslararası toplantılarda sadece ‘One Minute’ demekle veya İsrail’in genişlemeci politikasını gösteren haritaları göstermekle bu iş olmuyor. Aynı zamanda İsrail ve Siyonizm’in içteki uzantılarını da FETÖ ve PKK gibi yok edeceksin veya sınırlandıracaksınız ki o zaman tutarlı olasınız.” dedi.
Bu haber 2019-11-05 14:54:34 eklenmiş ve 193 kez görüntülenmiştir.

 

 

Aydın Geçgen

 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bartın Şubesi, “Rotary Okulda” başlığı ile Milli Eğitimlere sızmaya çalışan masonik grupların çalışmalarını engellemek ve toplumu bilinçlendirmek adına bir basın açıklaması düzenledi. 

Bartın Arap Camii önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında AGD Bartın Şube Başkanı Burhanettin Akyol, şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, Rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Hatta daha da ileri gidip ‘Rotary Okulda’ temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar. Rotaryenler, lionslar ve elbette masonlar okullara, çocuklara, eğitime ve milletin değerlerine el atmanın peşindeler. Bu yapıların okullara yaklaşmasına hatta öğrencilerle yakınlaşmasına izin verilmemelidir. İş birliği davetlerine icabet edilmemeli, tuzağa düşülmemelidir.

 

“Meydanı başkalarına bırakmamamız lazım”

 

28 Şubat’ta bu yapıların fonksiyonları çok tartışıldı. 28 Şubat’tan sonra okullarda bakanlık talimatıyla cirit atan bu yapıların, okullardan eli ayağı çekilmişken ne oldu ki müjde verir gibi ‘Rotary Okulda’ diye tekrar sevinç narası, çığlık atıyorlar. Uluslararası masonik yapılar ve faaliyetleri, kapitalist ve sosyalist dünya görüşünü dünyaya mal edip toplumları savaştıran, uluslararası siyonizm ve fanatik yahudi düşüncesi ve eylemidir. 26 Eylül 2019 tarihinde Bilal Erdoğan’ın sputniknews haberde çıkan konuşmasında şu ifadeler geçmişti; ‘Birtakım çevreler, maneviyatı öne çıkaran çeşitli vakıf ve derneklere, farklı kulplar takarak gençleri oralardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Ama Rotary'nin yaptığı çalışmaya katılmak mübah görülüyor, Lions'un üniversitelerde yaptığı teşkilatlanmaya katılmak hiçbir kulp taşımıyor. Bu ülkede mason olmayı kimse sorgulamıyor. Dolayısıyla biraz öz güvenle ayağa kalkıp bu konularda ses çıkarmamız lazım, meydanı başkalarına bırakmamamız lazım. Bu konularda gençleri istismar eden bu odakları da ifşa etmek zorundayız’ demişti. Ama bu konuşmasından sonra daha 2 ay geçmeden şimdiye kadar Maneviyat adına birçok halt işleyen Milli Eğitim Bakanı’nın Rotary kulüpleriyle protokol yaptığı, İzmir Milli Eğitim Müdürünün bunu uygulamaya koyduğu haberleri geliyor.

 

“‘One Minute’ demekle bu iş olmuyor”

 

Uluslararası siyonizmin uşağı olan Rotary-Lions gibi odaklar, dün Kemalist hatta Amerikan karşıtı solcu çevreler tarafından müdafaa edilirken; bugün Türkiye’de Müslümanların ve İslamcıların oylarıyla iktidara gelenler tarafından öne çıkartılıyor. Uluslararası toplantılarda sadece ‘One Minute’ demekle veya İsrail’in genişlemeci politikasını gösteren haritaları göstermekle bu iş olmuyor. Aynı zamanda İsrail ve Siyonizm’in içteki uzantılarını da FETÖ ve PKK gibi yok edeceksin veya sınırlandıracaksınız ki o zaman tutarlı olasınız.

Herkes bir maske takmış yüzüne”

 

Doğrudan veya dolaylı olarak hükumetler bizzat bu gruplar ile iş birliği yapıyor. Hükumet, Amerikan destekli İsrail Siyonizminin 1950’li yıllarda Türk Milli Eğitimini tasarlamak için yaptığı fulbright sözleşmesini iptal etsin de biz vatandaşlar olarak görelim Milli Eğitimin milliliğini. Bütün bunlardan amaç, sen yönetme ben yöneteyim duygusudur. Ama bu açıkça dillendirilmiyor. Herkes bir maske takmış yüzüne belki de daha çok gerçeği gizliyor. Oysa Siyonistlerce asıl gizlenen ama bugünlerde açıkça ortaya çıkartılan düşünce; İslam dininin, İslam dünya düzeninin hayata hakim olmasını engellemek, doğrudan ve dolaylı yollarla insanları dinden uzaklaştırmaktır. Böylece Fanatik Yahudi Siyonizminin dünyaya hakim olmasını garanti altına almaktır. Bunun için güya yardım faaliyetleri, eğitim faaliyetleri adı altında kendilerini gizleyerek insanlara ve Müslümanlara kendilerini hoş göstermektedirler.

 

“Sivilimsi yapılanmalara artık fırsat verilmemeli”

 

Alman Gary Allen'in Gizli Dünya Devleti adlı kitabında ve Amerikan dolarlarında da resmedilen Siyonizmin ve ona çalışan Rotary ve Lions gibi içimizdeki gizli odakların resim ve kuruluş şemalarını hatırlayınız. Millet olarak, kökü dışarıda olan bu masonik yapılardan çok çektik. Ülkemizi bölmek isteyen terör örgütlerine, milletimizi emelleri ile yok etmek isteyen sivilimsi yapılanmalara artık fırsat verilmemelidir.

 

“Yetkililer bu konuda hassas davranmalı”

 

15 Temmuz’da milletimiz bedel ödemiş ve başı dışarda yapılara mesajı vermiştir. Bu yapıların ve yapılanmaların okullara sızmaması, çocuklarımıza el uzatmaması için yetkililer bu konuda hassas davranmalı, Rotaryenlere ve diğer masonik örgütlere okulların kapısını, çocukların zihin dünyasını sımsıkı kapatmalıdır. Mevcut lions ve Rotary amblem ve levhaların okullardan silinmesi bir an önce FETÖ ve PKK gibi bunların da kökü kazınmalı, dernekler ve vakıflar kanuna uymayan gizli ayin yapma gibi faaliyetleri mazeret gösterilerek, istihbarat faaliyetleriyle de ispatlanarak bu kulüpler kapatılmalıdır.

 

“Niye ses çıkarmıyorsunuz?”

  
Buradan Kemalistlere ve Sanki Atatürkçü geçinenlere de sesleniyorum. Güya Mustafa Kemal bu masonik yapıları kapatmıştı. Ardından İnönü onlara bu kapıları sonuna kadar açtı ona niçin itiraz etmediniz? Bugün Anadolu’nun bağrından çıkan bin yıldan fazla geleneği olan tasavvufi neşveyi barındıran tarikatların tekke ve zaviyelerinin kapatılmasına müdafii oluyorsunuz da bu tür gizli siyon tarikatı olan yapılara niye ses çıkarmıyorsunuz? Tutarlı olunuz lütfen.”

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Anadolu Gençlik Derneği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›