Şiremirçavuş İlkokulu’ndan Başkan Akın’a ziyaret

Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Yusuf Ünal, beraberindeki Müdür Yardımcısı ve Okul Aile Birliği Yönetimi’yle birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, okulların ve çocuklarının eğitim gördüğü okulları daha iyi bir noktaya gelmesi için çaba harcayan velilerin oluşturduğu okul aile birliklerine ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Bu haber 2019-11-05 09:34:58 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Yusuf Ünal, Müdür Yardımcısı Muhammet Çiftçi, Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Demir ve Yardımcısı Erdoğan Aydın ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, misafirlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Ziyarette konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, okul idarecilerinin ve çocuklarının eğitim gördüğü okulları daha iyi bir noktaya gelmesi için çaba harcayan velilerin oluşturduğu okul aile birliklerine ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan Akın, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve değerli öğretmenlerimizin talep, öneri ve eleştirileri bizler için çok önemli. Onların eğitim hayatlarını huzur içinde sürdürmeleri bizlerin en büyük görevleri arasında. Bartın Belediyesi olarak her zaman bilinçle çalıştık. Yine aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarını huzur içinde sürdürebilmeleri için gerek idarecilerimizle gerekse de velilerimizle her zaman irtibat halindeyiz. Bu kapsamda ziyaretime gelen Bartın Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Yusuf Ünal, Müdür Yardımcısı Muhammet Çiftçi, Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Demir ve Yardımcısı Erdoğan Aydın ile birlikte sohbet ettik. Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz her noktada emrinize amadeyiz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarına başarılar diliyorum.” dedi.

 


ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Şiremirçavuş İlkokulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›