İşletme sahiplerinin mutluluklarını paylaştı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, faaliyete açılan iki işyerinin açılışına katılarak işletme sahiplerine Bereket Duası’nın yer aldığı tablolar hediye etti.
Bu haber 2019-11-05 09:21:34 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ticaret hayatına başlayan iki işletmenin açılış törenine katılarak işletme sahiplerinin mutluluklarına ortak oldu.

İlk olarak Köyortası Mahallesi İskele Caddesi’nde ticaret hayatına başlayan Musa Tekiner ve Kadir Kabakçı’ya ait Şeflerin Dünyası adlı işyerinin açılış törenine katıldı. Başkan Cemal Akın katıldığı törenlerde işletme sahiplerini tebrik ederek Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

Başkan Akın, daha sonra ise Köyortası Mahallesi İskele Caddesi’nde ticaret hayatına başlayan Fatih Yılmaz’a ait Kuaför Fatih adlı işyerinin açılış törenine katıldı. İşletme sahibi Fatih Yılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akın, Yılmaz’a da Bereket Duası’nın yer aldığı tablo hediye etti. İşletmenin açılış kurdelesini kesen Başkan Akın, davetliler ile selmalaşıp sohbet etti.

Programlarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Belediye olarak memleketimizde hizmet veren ve yeni açılan tüm işyerlerinin belediye hizmetlerimizden kesintisiz şekilde faydalanmasını sağlıyor bizlere ihtiyaç duydukları noktada imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen desteği veriyoruz. İşyerlerinin sahiplerine ve çalışanlarına bereketli bol kazançlar getirmesini diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›