Kaldırım düzenleme ve yol genişletme çalışmaları başladı

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için daha önce alt yapısıyla ilgili tüm çalışmaları tamamlanayan Bartın Belediyesi, üst yapıyla ilgili çalışmalara start vererek kaldırım düzenleme ve yol genişletmesi için kolları sıvadı.
Bu haber 2019-11-04 09:22:09 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler altyapı çalışmaları tamamlanan Bartın Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yol güzergâhında kaldırım düzenleme ve yol genişletme çalışmalarına başladı

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yeni binasına kavuşan Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin daha önce altyapı ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamıştık. Altyapı çalışmalarının tamamlanması ile üstyapı ile ilgili çalışmaların startını verdik. Ekiplerimiz kaldırım düzenleme ve yol genişletme ile ilgili çalışmalara başladılar. Düzenleyeceğimiz kaldırım tek taraflı olup engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun olacak. Ayrıca araç yolunda da genişletme çalışması yaparak trafik anlamında da güvenlik önlemi almış olacağız. Çalışmalarımızı kısa zaman içinde tamamlayacağız.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›