Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezi’nde sona gelindi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, göreve başladığı tarihten itibaren ilimize kazandırmış olduğu Yaşam Merkezleri Projelerine bir yenisini daha ekliyor.
Bu haber 2019-11-04 09:20:51 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Daha önce Elmalık, Cumhuriyet, Kavallar, Kavaklı ve Şiremirçavuş Yaşam Merkezlerini ilimize kazandıran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezi projesi bitme aşmasına geldi.

Projeyle ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Halkımızın doğum günü, mevlit, toplantı, öğrenci kardeşlerimizin eğitim faaliyetleri, sivil toplum kuruluşlarının seminer gibi etkinliklerini rahatlıkla yapabildiği yaşam merkezlerimize bir yenisini de Hürriyet Mahallesi’ne ekliyoruz. Bu projemize ki çalışmalarımız sona geldi. Elektrik ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların tamamlanması bu güzel projeyi halkımızın hizmetine sunacağız. Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezimizin içinde ayrıca Hürriyet Mahallesi Muhtarlık bürosunda olacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Hürriyet Yaşam Merkezi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›