Esentepe’ye de muhtarlık bürosu yapılacak

Belediyeye rehber olan muhtarlık hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürmesinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bunun için muhtarlık hizmetlerini huzurla verebileceği bir bürosu bulunmayan muhtarlara büro tahsis ettiklerini belirtti. Başkan Akın, bu kapsamda Esentepe Mahallesi Muhtarlığı için de yer tespiti yapıldığını kaydetti.
Bu haber 2019-11-04 09:19:27 eklenmiş ve 138 kez görüntülenmiştir.

 

 Bartın Belediyesi bir muhtarlık bürosu daha yapmak üzere çalışma başlattı. Esentepe Mahallesi Muhtarlığına tahsis edilecek olan büro için yer tespiti çalışması yapıldı.

Bartın Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne yapılması planlanan Muhtarlık Bürosu için Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç yer tespiti çalışmasına katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili açıklamasında, “Mahallelerimizde sıkıntılardan ve ihtiyaçlardan ilk olarak muhtarlarımız haberdar olur çünkü onlar hem mahalle sakini hem de idarecidir. Biz her zaman muhtarlarımızla irtibat ve istişare halinde çalışarak mahallelerimizin gereksinimlerini ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri en etkili ve hızlı şekilde veriyoruz. Bu anlamda belediyemize rehber olan Muhtarlık hizmetlerinin de kesintisiz şekilde sürmesi bizim için çok önemlidir. Bunun için muhtarlık hizmetlerini huzurla verebileceği bir bürosu bulunmayan muhtarlarımıza büro tahsis ediyoruz. Şimdiden memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Esentepe Muhtarlık Bürosu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›