Resepsiyonda davetliler salona sığmadı!

Cumhuryet’imizin 96. yıldönümü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi Bartın’da da protokolün ve vatandaşların kutlamalara olan ilgisi geçmiş yıllara kıyasla oldukça fazla oldu. Bartın Valisi Sinan Güner’in eşi Bartın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Beyhan Güner ile birlikte verdiği resepsiyon da büyük bir kalabalığa sahne olurken davetliler adeta salona sığmadı.
Bu haber 2019-10-30 16:31:13 eklenmiş ve 168 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Cumhuriyet’imizin 96. Kuruluş Yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bartın Valisi Sinan Güner ve eşi Bartın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Beyhan Güner’in vermiş olduğu 96. Yıl Resepsiyonu da bu coşkuyu taçlandırmış oldu.

 

İlimizde coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinin akabinde  düzenlenen Cumhuriyet Balosu, Vali Sinan Güner ve eşi Beyhan Güner'in ev sahipliğinde yapıldı. Valilik Camlı Salon’da düzenlenen kabul törenine; AK Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, CHP Milletvekili Av.Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mustafa Çalışkan, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fahri Semiz, Bartın Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Rektör Prof Dr. Orhan Uzun, Baro Başkanı Ferhat Parlatır, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, il müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri ve gaziler, EYBEY Medya Yayıncılık Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay ile bünyesinde faaliyet gösteren gazetelerin temsilcileri katıldı.

 

Güner çifti, masaları tek tek dolaştı

 

Masaları tek tek gezen Vali Güner ve eşi Beyhan Güner, davetlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafları ile geceyi ölümsüzleştirdiler. Güner çiftinin en fazla ilgi ve alaka gösterdiği kesim ise şehit ve gazi yakınları oldu. Onların masalarında bol bol sohbet edip bir istek ya da şikayetlerinin olup olmadığını soran Vali Güner, devletin verdiği imkanlar çarçevesinde her zaman yanlarında olmayı ve eksiklerini gidermeye çalışacaklarını söyledi.

 

96. yıl pastası kesildi

 

Gecenin son bölümünde ise Cumhuriyet’imizin 96. yılı onuruna bir pasta kesildi ve birlik, beraberlik, huzur ve refah içinde sonsuza kadar Cumhuriyetimizin var olması için temennilerde bulunuldu. Vali Güner, pastayı kesmeden önce yaptığı kısa konuşmada, “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını kutluyoruz. Tüm imkansızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla yürütülen Kurtuluş Savaşımız, tarihte eşine az rastlanır bir zaferle sonuçlanmış ve bu zafer, Cumhuriyet’le taçlandırılarak, tarihimizin en büyük dönüm noktalarından birisi olarak gerçekleştirilmiştir. Bizi bugünlere ulaştıran, bu toprakları bize vatan yapan tüm ecdadımızı, şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyoruz.” dedi.

Cumhuriyet Balosu, daha sonra Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin  kulakların pasını silen müzik dinletisi ile devam etti.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet Resepsiyonu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›