GAMER, Vali Güner başkanlığında toplandı

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Bilgilendirme Toplantısı Vali Güner, başkanlığında yapıldı.
Bu haber 2019-10-29 15:35:16 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Vali Sinan Güner başkanlığında, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

112 Acil Çağrı Merkezinde bulunan İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yrd. Abdullah Akdaş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb.Safa Söylem, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür V. Enver Çayır,  İl Afet Acil Durum Müdür V. Fatih Saraç, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Kemal Özmen ve  İl Göç Müdürü V. Gökhan Bolat katıldı.   

 

Toplantıda; İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür V. Enver Çayır tarafından 24.10.2019 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Teşkilat, Görev, Yetki, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” ile ilgili Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu  üyelerine bilgi verildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›