“Her yaş grubunun vakit geçireceği alan olacak”

Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “9 bin metrekare alana sahip bu bölgede her yaş grubunun güzel vakit geçirebileceği bir sosyal alan oluşturacağız.” dedi.
Bu haber 2019-10-25 15:49:24 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Seramızın Sanayi Bölgesi’ne taşınması ile boşalan bölgede başlatmış olduğumuz park yapım çalışmalarımız devam ediyor. 9 bin metrekare alana sahip bu bölgede her yaş grubunun güzel vakit geçirebileceği bir sosyal alan oluşturacağız. Ekiplerimiz çimlendirme ve çevre düzeni ile ilgili çalışmalarına devam ediyorlar. Büyük bir titizlikle yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı bende yakından takip ediyorum. Sık sık alanı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyorum. Çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımızın boş vakitlerini güzel bir şekilde değerlendirebileceği güzel bir park alanını ilimize kazandırmış olacağız.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Elmalık Yaşam Parkı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›