Bartın Belediyesi, bin 500 bayrak dağıttı

Bartın Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında şehir merkezindeki esnaflara, vitrinlerine asmak üzere bin 500 adet Türk Bayrağı hediye edildi.
Bu haber 2019-10-25 15:47:01 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, esnaflara Türk Bayrağı dağıtıldı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Zabıta görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirilen Bayrak dağıtımında esnaflara bin 500 adet Türk Bayrağı hediye edildi.

 

29 Ekim günü Bayram Kutlaması etkinliklerine vitrinlerini Türk Bayrakları ile süsleyecek olan esnaf, Bayrak hediyesi için teşekkür etti.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Cumhuriyet Bayramı’mızı en güzel şekilde kutlamak için Bartın Belediyesi olarak çeşitli etkinliklere vesile oluyoruz. Bu önemli günde esnaflarımıza Şanlı Türk Bayrağı’mızı hediye ederek vitrinlerine asmalarına vesile oluyoruz. Hediyemizi memnuniyetle kabul eden ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlayacak olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›