“Ağdacı İlkokulu için de gerekeni yapmaya hazırız”

Ağdacı İlkokulu Müdürü Engin Köstekçi ile Okul Aile Birliği’ni ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, kentteki tüm okullara belediyeye ihtiyaç duydukları noktada gerekli desteği verdiklerini belirterek Ağdacı İlkokulu için de aynı şekilde imkânlar çerçevesinde gerekeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Bu haber 2019-10-25 09:11:04 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi - Ağdacı İlkokullu Müdürü Engin Köstekçi, Okul Aile Birliği Başkanı Nesli Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ünal, Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu ve Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Fatih Göktepe Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde sürerken Başkan Akın, yaptığı konuşmada kentteki tüm okullara belediyeye ihtiyaç duydukları noktada gerekli desteği verdiklerini belirterek Ağdacı İlkokullu içinde aynı şekilde imkânlar çerçevesinde gerekeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Akın, konuşmasında; “Ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Eğitime her fırsatta destek veriyoruz. Görev süremiz boyunca daha önceden olduğu gibi yine okullarımızın talep ettikleri ve ihtiyaç duydukları gereksinimleri karşılayarak destekçi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Akın, misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ağdacı İlkokulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›