Kalaycı, hastanede ziyaretlerde bulundu

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Devlet Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu. Acil ve yataklı servislerdeki hastalar ile yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kalaycı, yeni yapılan yerleri inceledi.
Bu haber 2019-10-23 13:55:42 eklenmiş ve 269 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Ayhan Tepe, Hayriye Çıray, Ahmet Zurnacı ile birlikte Bartın Devlet Hastanesi’nde ziyaretlerde bulundu. Acil ve yataklı servislerdeki hastalar ile yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kalaycı, yeni yapılan yerleri inceledi. Kalaycı, Bartın Devlet Hastanesi Mali Hizmetler Müdürü Hasan Can’dan da detaylı bilgiler aldı.

Ziyaretler hakkında Gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Kalaycı, “Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlara ve yakınlarına moral ve motivasyon vermeye çalıştık. Her şey insan içindir. Ama sağlık doğrudan insanla alakalıdır. Bizler de hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanındayız. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. AK Partimiz iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bu büyük yatırımlarımızdan bir tanesi de Bartın’ımıza yapılmış olacak. AK Parti İktidarı sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıyor. Allah’ın izni ile Bartın’ımıza kazandıracağımız yeni hastanemiz ile birlikte sağlık alanında yapılan yeniliklerden de faydalanmaya başlayacağız. Yeni hastanemiz tamamen konforlu otel formatında olacak. AK Partimiz yapacağı bu yatırımla farkını bir kez daha ortaya koyacaktır.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Bartın Devlet Hastanesi
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›