Özel çocuklar sema gösterisi için hazırlanıyor

Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’nde, Engelsiz Adımlar Halkoyunları Grubu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Semazen gösterisi hazırlanıyor.
Bu haber 2019-10-23 09:04:53 eklenmiş ve 157 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi’nde Sanat ve Spor Eğitimi alan, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği’nin Engelsiz Adımlar Halkoyunu Grubu tarafından semazen gösterisi hazırlanıyor.

Gönüllü eğitimci Ahmet Akerdoğan ve diğer gönüllü eğitimcilerin yönetiminde hazırlanan özel öğrenciler, Bartın Valiliği tarafından düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında sahne alacak.

4 Otizmli, 1 Görme, 1 Williams Sendromlu, 2 Bedensel ve Zihinsel, 1 Zihinsel ve işitme engelli ile 1 zihinsel engelli olmak üzere 10 özel öğrencinin sahne alacağı gecenin hazırlıkları haftada iki gün yapılan çalışmalarla devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Böylesine güzel etkinliklerle bizlere keyifli zamanlar yaşatacak olan özel öğrencilerimize ve etkinlikte gönüllü olarak görev alan değerli eğitimcilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Engelsiz Sanat Evi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›