Başkan Akın, Kozcağız’daydı

Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyetiyle birlikte Kozcağız’da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleştirdikleri ziyaretlere büyük önem verdiklerini belirten Başkan Akın, “Bu tarz görüşmeleri yeni fikirlerin ortaya konması ve birlik beraberliğin pekişmesi anlamında her zaman faydalı buluyoruz.” dedi.
Bu haber 2019-10-23 09:01:29 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Kozcağız Beldesini ziyaret etti.

Başkan Akın, geçmiş dönem Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat üyelerinin de katılımıyla kıraathane ziyaretinde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

Akın açıklamasında, “Memleketimize en güzel şekilde hizmet vermek için toplumun her kesimi ile bir araya gelip fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bu çerçevede bu akşamda, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Kemal Özay ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Kozcağız Beldemizi ziyaret ettik. Geçmiş dönem Kozcağız Belediye Başkan Adayımız Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyelerimiz ve teşkilat üyelerimizin de katılımıyla kıraathane ziyaretinde bulunup Kozcağızlı dostlarımızla sohbet ettik. Bu tarz görüşmeleri yeni fikirlerin ortaya konması ve birlik beraberliğin pekişmesi anlamında her zaman faydalı buluyoruz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Kozcağız
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›