İnşaat hızla ilerliyor, beton bloklar denize indiriliyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki heyetle birlikte Amasra Limanı Mendirek onarım inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Tunç, her biri 22 ton ağırlığında olan ilk etapta bin 500 adet beton blokların denize indirilmeye başlandığını söyledi.
Bu haber 2019-10-23 08:59:01 eklenmiş ve 180 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, geçtiğimiz Pazar günü beraberindeki Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, İl Genel Meclis Üyesi Bekir Karabacak, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Rıdvan Sert, parti teşkilat mensupları ve muhtarlar ile birlikte Amasra Limanı Mendirek onarım inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Tunç, her biri 22 ton ağırlığında olan ilk etapta bin 500 adet beton blokların denize indirilmeye başlandığını kaydederek “39 milyon proje maliyetli Bartın Amasra Limanı Mendirek Onarım işleri kapsamında mendireğe konulacak her biri 22 ton ağırlığında olan ilk etapta bin 500 adet beton blokların denize indirilmesine başlandı. Toplam 11 bin beton blok imalatının yapılacağı yeni Amasra mendireği ile eski mendirek arasındaki 30 metrelik boşluk sayesinde dalgaların yolcu limanına taşması engellenmiş olacak, liman korunaklı hale gelecek.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Amasra Mendirek Mendirek Limanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›