Tunç’tan Bozkuş’a “hayırlı olsun” ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, son Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çetin Bozkuş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Bu haber 2019-10-23 08:56:27 eklenmiş ve 196 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberindeki, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Belediye Meclisi Başkanvekili Av. Hüseyin Manav ve İl Genel Meclisi Üyesi Ali Eyüpustaoğlu ile birlikte Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çetin Bozkuş’u  makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında polis teşkilatının önemli bir görevi üstlendiğini vurgu yapan Milletvekili Tunç, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çetin Bozkuş’a beraberindeki heyet ile birlikte yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

İl Emniyet Müdürü Bozkuş ise Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›