Başkan Akın, yeni çiftlerin mutluluğuna ortak oldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine, düğün, nikâh merasimlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.
Bu haber 2019-10-22 16:58:16 eklenmiş ve 331 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlerden gelen talepler üzere geçtiğimiz hafta sonunda 7 çiftin nikâh akdini gerçekleştirdi.

Karaköy Mahallesi Muhtarımı Burhan Pişkin ve eşi Ömür Pişkin’in oğlu Oğuzhan ile Dilek ve Ertuğrul Demir çiftinin kızı Tuğçe’nin, Aydın ve Macazoğlu ailelerinin evlatları Betül ile Dinçer’in, Betül Erkenci ile Umut Kayserili çiftinin, Minire ve Yılmaz Misir çiftinin kızı Semra ile Huriye veNusret Tolunay çiftinin oğlu Anıl’ın, Sargın ile Damar ailelerinin evlatları Gayenur ile Ümit’in, Karabacak ve Kılınç ailelerinin evlatları Arzu ve Mehmet’in, Öztürk ve Işık ailelerinin evlatları Arzu ile Engin’in nikâh akitlerini gerçekleştiren Başkan Cemal Akın çiftlere mutluluklar diledi. Başkan Akın, Özkan ve Akça ailelerinin evlatları Kader ile Rıdvan’ın düğününe katılarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

Kıydığı nikahlarda çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt armağan eden Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu katıldığı merasimler ve kıydığı nikâhlarla ilgili açıklamasında vatandaşların davetlerine icabet edip onların mutluluklarına ortak olmaktan büyük sevinç ve heyecan duyduğunu belirtti. Akın açıklamasında, “Her fırsatta halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu şekilde mutlulukta da, dar günde de yanlarında olarak belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği veriyoruz. Düğün ve nikâh merasimlerinde de aynı şekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›