Artık evler “Rengarenk” olacak

“Evinize yakışan her şey” sloganıyla yola çıkarak yepyeni ve rengarenk müthiş ürünlerle züccaciye alanında hizmet veren Bartın’ın en büyük ve en renkli mağazası Rengarenk Home Concept, ikinci şubesini Elmalık Yaşam Merkezi arkasında açtı.
Bu haber 2019-10-21 16:36:03 eklenmiş ve 295 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Geçtiğimiz aylarda Kozcağız’da hizmete açılan ve kısa sürede herkesin büyük ilgisini kazanarak sektörün en çok tercih edilen mağazası olan Rengarenk Home Concept, ikinci şubesini Bartın’a açtı.

“Evinize yakışan her şey” sloganıyla yola çıkarak yepyeni ve rengarenk müthiş ürünlerle züccaciye alanında hizmet veren Rengarenk Home Concept, Elmalık Yaşam Merkezi arkasında açıldı.

Şenay ve Suat Kalafat’ın işletmeciliğini yaptığı Rengarenk Home Concept Mağazasının açılışına; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yerel seçimlerde MHP'den Kozcağız Belediye Başkan Adayı olan Savaş Buyurman, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Bartın’a yeni renkler getirecek olan Rengrenk Home Concept, okunan duaların ardından hizmete açıldı.

 

Tunç: “Hayırlı olsun”

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, işletme sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Bartın Kemerköprü Mahallesinde ticaret hayatına başlayan Şenay ve Suat Kalafat’a ait Rengarenk Home Concept adlı işyerinin açılışına katıldık, İşyerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

Başkan Akın, Bereket Duasının olduğu tablo hediye etti

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da Bereket Duası’nın yer aldığı bir tablo hediye ederek “Kemerköprü Mahallesi 903. Sokak’ta ticaret hayatına başlayan Şenay ve Suat Kalafat’a ait Rengarenk Home Concept adlı işyerinin açılış törenine katıldım. Bugün bir işletmenin daha açılış merasiminde işletmeci ve çalışanların heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. İşletme sahibi ve çalışanlarına hayırlı olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimli olarak satışa sunulan ürünlerden satın aldı.

 

Evinize yakışacak her şey...

 

Fincan ve yemek takımlarından hediyelik eşyaya, ev aksesuarlarından duvar saatlerine, çaydanlık çeşitlerinden ev aksesuarlarına kadar yüzlerce çeşit üründe açılışa özel fiyatlar Rengarenk Home Concept Mağazası’nda sizleri bekliyor.

Bartın’da Kemerköprü Mahallesi Belediye Binası arkası kargocular sokağı karşısında...

ETİKETLER : Bartın Rengarenk Züccaciye açılış
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›