Muhtarlar da vatandaşlar da memnun

Bartın Belediyesi tarafından Merkeze bağlı mahallelerde yapılan Muhtarlık büroları, vatandaşlar ve muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Bu haber 2019-10-21 16:34:31 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın göreve gelmesi ile verdiği talimatla başlanan Muhtarlık Bürosu yapım çalışmaları devam ediyor. 10 yılda, 12 mahalle muhtarı için Bartın Belediyesi atölyelerinde ve belediye ekiplerince yapılan bürolar, muhtarlar ve mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bu güne kadar Kırtepe Mahallesi, Kemerköprü Mahallesi, Gölbucağı Mahallesi, Orta Mahalle, Okulak Mahallesi, Köyortası Mahallesi, Orduyeri Mahallesi, Tuna Mahallesi, Aladağ Mahallesi, Demirciler Mahallesi, Karaköy Mahallesi ve Cumhriyet Mahallesi Muhtarlık bürolarının yapımını tamamladık. Hürriyet Mahallesi’nde ise Muhtarlık Bürosu inşaatımız devam ediyor. Aynı zamanda bürolarımıza mobilya ve teknoloji desteği de sağladık. Bilgisayar, yazıcı, masa ve sandalye gibi çeşitli ihtiyaçlarını da karşılayarak muhtarlarımıza hazır şekilde teslim ettik. Diğer mahallelerimiz için de aynı hizmeti yakın zamanda vereceğiz.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi muhtarlar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›