Yetki Vali Güner’e verildi

Bartın’ın uzun yıllardır kanayan yarası olan İnkumu çöplüğünün kapatılarak rehabilite edilmesi, oradan elde edilecek metan gazının kullanılması ve Katı Atık Bertaraf Tesisi kurulması için yapılacak tüm iş ve işlemlerin yürütülmesi için Bartın Valisi Sinan Güner’e yetki verildi.
Bu haber 2019-10-19 15:26:05 eklenmiş ve 157 kez görüntülenmiştir.

 

 

Mahalli İdareler Birliği Meclisi toplantısı, olağanüstü gündemle, Valilik Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Birlik Başkanı olan Vali Sinan Güner’in başkanlığındaki toplantıya; Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve ilgili idari personeli katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

Vahşi çöp toplama yerinin rehabilitasyonu ile gaz üretimi, yeni kurulacak Katı Atık Bertaraf Tesisi proje alanına gaz üretim tesisi yapılması ve işletilmesi işi için çalışma yapılmasına ilişkin olan toplantının tek gündem maddesi üzerinde yapılan görüşme sonrasında kurulacak Katı Atık Bertaraf Tesisi için İller Bankası’na kredi başvurusu yapılması iş ve işlemlerinin yürütülmesi için Vali Güner’e yetki verildi.

 

Toplantı, Meclis üyelerinin dilek ve temennilerin alınmasının ardından sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›