Bartın Üniversitesi’nde Fitness Salonu açıldı

Öğrenci odaklı üniversite olarak çalışmalarını sürdüren Bartın Üniversitesi, Kutlubey Kampüsü’nde yer alan Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde öğrencilerin ve Üniversite personelinin faydalanabileceği Fitness Salonu açtı.
Bu haber 2019-10-17 14:48:21 eklenmiş ve 164 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde yer alan Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde Fitness Salonu açıldı.  

Barıtn Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde açılan Fitness Salonu’nda zayıflama ile vücut geliştirmeye yönelik sağlıklı ve zinde kalmak adına birçok spor aleti yer alıyor. Bartın Üniversitesi öğrencilerinin ve personelin yararlanabileceği Fitness Salonu’nda aralarında öğretim elemanlarının da bulunduğu 12 profesyonel antrenör eşliğinde uygun kondisyon çalışmaları yapılabilecek.

Kardiyo ekipmanları ve çalışma istasyonlarının olduğu 36 spor aleti ile serbest ağırlıklarla gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında Fitness Salonu haftanın 6 günü belirlenen seanslar dâhilinde açık kalacak.

Hizmete giren Fitness Salonunun hayırlı olmasını dileyen Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Sporcularımızla birlikte Bartın Üniversitesi ailesinin tüm bileşenlerinin yararlanabileceği nezih bir ortamı daha üniversitemize kazandırdık. Fitness Salonumuzdan yararlanmak isteyen herkes öğretim elemanlarımızdan ve deneyimli öğrencilerimizden profesyonel destek alarak sporlarını yapabilecekler. En üst kalitede spor aletlerinin yer aldığı salonda, katılımcılar sağlıklı, dinç ve donanımlı bireyler olarak spor eğitimlerine katkı sunabileceklerdir. Bu noktada sağladıkları katkılardan dolayı Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Murat Sarıkabak ile Dr. Öğr. Üyesi Ender Eyuboğlu’na ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi Fitness Salonu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›