Vali Güner, okul kantinini inceledi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Bartın Valisi Sinan Güner, geçtiğimiz gün Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulun idari yapısı ve eğitim durumu hakkında bilgi alan Vali Güner, daha sonra da okul kantininde incelemede bulundu.
Bu haber 2019-10-12 15:18:10 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

 Vali Sinan Güner, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının  başlamasıyla birlikte İlimizde bulunan okul incelemelerine Merkez İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek başladı.

İncelemeleri sırasında Vai Güner’e İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ahmet Cebeci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Okul Müdürü Hamdi Demirel ile Karaköy Mahalle Muhtarı Burhan Pişkin de eşlik etti.

Öğrencilerin okul girişinde çiçeklerle karşıladığı Vali Güner, ilk olarak Okul Müdürü Demirel’den okulun idari yapısı ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerle  bir süre sohbet eden Vali Güner, eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. 

Ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Güner, daha sonra da okul kantininde incelemelerde bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Merkez İmam Hatip Ortaokulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›