“2. Kademe Oryantiring Yarışması” İLK KEZ İLİMİZDE YAPILACAK

2. Kademe Oryantiring Yarışması, 30 Kasım- Aralık tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek. İlimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan yarışmaya yaklaşık bin sporcu katılacak.
Bu haber 2019-10-12 14:50:26 eklenmiş ve 287 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Valiliği, İlimizde  sportif faaliyetlerin ön plana çıkarılması için desteklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Bartın Valiliği arasında  30 Kasım-1 Aralık 2019 tarihleri arasında İlimizde ilk kez gerçekleştirilecek olan “2. Kademe Oryantiring Yarışması” için  protokol imzalandı.

İmza törenine Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ali Özdemir, Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Ahat Deliorman ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Atilla Güler katıldı.

 

Yaklaşık bin sporcu katılacak

 

Valilik makamında düzenlenen törende konuşan Vali Güner, “Bartın’da ilk kez gerçekleştirilecek olan bu yarışmaya halkımızın katılımını en üst düzeyde sağlayarak toplumumuzda oryantiring adına farkındalık yaratmak amacıyla Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Asbaşkan Atilla Güler ile  karşılıklı protokole imza attık. Bu yarışmalar  bölgenin sahip olduğu alternatif turizm potansiyelini arttıracak,  bölgede yeni bir hareketlilik sağlayacak ve bölgedeki tüm dinamikleri (kamu-sivil toplum örgütleri vb.) bu bağlamda harekete geçirecektir. Ayrıca bölge ve civar okullardaki gençler üzerinde dijital/ilaç bağımlılığına karşı sporun olumlu gücünü birlikte hissettirmiş olacağız. Kasım ayında yaklaşık bine yakın sporcunun katılacağı yarışmaya tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Atilla Güler, destekleri için  Vali Sinan Güner’e teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Türkiye Oryantiring Federasyonu 2. Kademe Oryantiring Yarışması
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›