Üniversite’nin güvenliği masaya yatırıldı

Bartın Valisi Sinan Güner, başkanlığında yapılan “Güvenlik Toplantısı”nda üniversite öğrencileri için alınması gereken güvenlik önlemleri görüşüldü.
Bu haber 2019-10-12 14:36:15 eklenmiş ve 175 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Üniversitesi’nin güvenliğine ilişkin olarak Vali Sinan Güner başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Güner’in yanı sıra Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı Jardarma Albay Fahri Semiz, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ile Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, emniyet ve üniversite yetkilileri de katıldı.

Öğrenciler için alınması gereken güvenlik önlemleri hakkında fikir alışverişinin yapıldığı toplantının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da yaşayan öğrencilerin eğitim, öğretim hayatlarını huzur içinde geçirebilmeleri için Bartın Belediyesi olarak ne gereksiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

Toplantıya ilişkin olarak en fazla merak edilen konu Bartın Halk Otobüsü işletmecileri ile Esenyurt Minibüsçüleri arasında süregelen sürtüşme ve bu konuya ilişkin olarak Bartın Valisi Sinan Güner’in devreye girip girmediği oldu. Ancak taraflardan bu konuya ilişkin olarak herhangi bir açıklama gelmediği öğrenildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Bartın Üniversitesi güvenlik toplantısı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›