Asayiş Şube Müdürü de Kriminal’e atandı

Başarılı ve titiz çalışmaları sayesinde ilimizin güvenli bir yer olmasında önemli rol oynayan isimlerden biri olan Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü İsmail Şahin, Ankara’ya tayin oldu. Şahin’in bundan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nda görev yapacağı öğrenildi.
Bu haber 2019-10-12 14:31:45 eklenmiş ve 318 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Erkan Hızoğlu 

 

Tüm Bartınlıların takdir ve sevgisini kazanan eski Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural’ın ardından Bartın Emniyeti’nden bayarılı bir isim daha Ankara yolcusu. Bu isim herkesin başarılı operasyon ve uygulamaları sayesinde yakından tanıdığı Asayiş Şube Müdürü İsmail Şahin oldu.

 

Ogün Vural birlikte çalışmak istedi

 

Oldukça genç fakat tecrübeli olan Şahin, bundan böyle eski Müdürü Ogün Vural’ın Başkanı olduğu Emniyet Genel müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nda görev yapacak. Şahin’in tayinininde Vural’ın etkili olduğu, Bartın’dan tanıdığı ve güvendiği isim olan Şahin ile çalışmayı kendisinin talep ettiği kaydedildi.

 

Mesajla vedalaştı

 

Bartın Asayiş Şube Müdürü İsmail Şahin, Ankara’ya gidecek olması dolayısıyla dün ilimizde görev yapan basın kuruluşlarına bir mesaj göndererek vedalaştı. Şahin mesajında, “İlimizde Asayiş Şube Müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde ilimizde suç ve suçlularla mücadelede başarılı operasyonlara hep birlikte imza attık. Bu başarının sağlanmasında sizlerin de katkısı çok büyük Bartın halkımızın hüznünü hüznümüz bildik, halkımızın gözyaşları gözyaşımız oldu. Sizlere sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Kriminal Daire Başkanlığında da aynı şekilde ülkemiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemiz devam edecektir. Allah'a emanet olun.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bartın Asayiş Şube Müdürü İsmail Şahin Kriminal Daire Başkanlığı
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›