Anlamlı konsere davet ederken dernek çalışmalarını da anlattı

Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret ederek hem dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de geliri ilkokul çağında öğrenim gören çocukların kırtasiye malzemesi ihtiyaçları için kullanılmak amacıyla 12 Ekim Cumartesi günü Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan ‘4. Minik Umutlar Konseri’ne davet etti.
Bu haber 2019-10-09 15:22:49 eklenmiş ve 496 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

“Gönüllü ol mutlu et” sloganıyla Bartın’da birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, yine çok anlamlı bir etkinlik için kolları sıvadı.

Tamamı gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan ve Dernek olarak hiçbir çıkar gözetmeksizin, sadece insanlara yardım ederek yüzlerde tebessüm olup dillerde dua olabilmeyi amaçlayan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği, geliri ilkokul çağında öğrenim gören çocukların kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 12 Ekim Cumartesi günü bir konser düzenleyecek.

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan ve Benimle Söyle yarışmasına katılan Sertan Özer ile O Ses Türkiye yarışmasına katılan Burak Uzunkara’nın sahne alacağı 4. Minik Umutlar Konseri’nin gelirleri ilkokul çağında öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye malzemesi ihtiyaçları için kullanılacak.

 

Tunç, hem teşekkür hem tebrik etti

 

Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret ederek hem dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi hem de konsere davet etti.

Milletvekili Tunç, ziyaretleri ve gerçekleştirdikleri faaliyetler için Gürpüz’e teşekkür ederek “Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz’e ziyaretleri için teşekkür ederim. Bartın’da, gençler ve çocuklara yönelik projeler başta olmak üzere gerçekleştirdikleri güzel faaliyetlerden dolayı tebrik ederim.” dedi.

 

Gürpüz: “Daha çok şey yapmak istiyoruz”

 

Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz de “Amacımız dernek olarak hiçbir çıkar gözetmeksizin, sadece insanlara yardım ederek yüzlerde tebessüm olup dillerde dua olabilmektir. Okulların açıldığı, ihtiyaçların arttığı şu günlerde biz de ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına eğitim için harcadığı çabaya destek vermek istedik. Onların da eğitimleri için bizlerin de yapması gereken daha çok iş var. Bu nedenle biz de elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğu, umudu gördükçe bizler daha çok şeyler yapmak istiyoruz. Bu yola ilk çıktığımızda büyük bir heyecanla başladık. Grup olarak çok mutluyuz ve gururluyuz. Projelerimizde ve çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkürler. Bu anlamlı geceye herkesi davet ediyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onların güldüğünü görmek bizler için ayrı bir mutluluk olacaktır.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›