Bu kez doktor kılığına girerek yakadılar!

Bartın polisi, film senaryolarını aratmayan bir operasyona imza attı. Bartın Kadın Doğum Hastanesi’nde personeli tehdit ederek para almaya çalışan bir kişi, doktor kılığına giren polis sayesinde kısa sürede suç üstü yakalandı.
Bu haber 2019-09-25 16:40:34 eklenmiş ve 288 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü, bir şahsın hastane çalışanlarını kendisine para vermeleri için tehdit ettiği yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Bartın Kadın Doğum Hastanesi’nde olduğu bildirilen şahsı yakalabilmek için bazı polis memurlarına beyaz önlük giydirilerek doktor süsü verildi.

Kısa süre sonra bahsi geçen şahıs, polislerin kendisini yakalamak için kurduğu ağa düştü ve beyaz önlüğe aldanarak doktor sandığı bir polisten zorla para almak istedi. Doktor kılığındaki polis önceden seri numaraları alınmış paraları zanlıya verince operasyon sonlandırıldı.

 

Bu sırada hastanede bulunan polisler 1958 doğumlu olan H.F.’yi zorla aldığı paralar ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polisin kılık değiştirmek suretiyle gerçekleştirdiği operasyonun görüntüleri an be an güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

 

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

Suçu mağdurların ifadeleri ve kamera kayıtları ile de sabit olan zanlı geçtiğimiz Salı günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›