Emniyette devir teslim töreni gerçekleştirildi

Kriminal Daire Başkanlığı’na atanan Ogün Vural, görevini Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Çetin Bozkuş’a devretti. Vural, ekip çalışması ve takım ruhuyla Bartın’ı başarılarla dolu illerden biri yapmaya gayret ettiklerini belirtirken görevi devralan yeni İl Emniyet Müdürü Bozkuş da Vural’dan aldığı bayrağı daha ilerilere taşıyabilmek için Bartın halkıyla birlikte ele ele çalışacaklarını söyledi.
Bu haber 2019-09-25 16:34:12 eklenmiş ve 256 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Kriminal Daire Başkanlığı’na atanan Ogün Vural, dün gerçekleştirilen törenle Bartın İl Emniyet Müdürlüğü görevini yine aynı kararnameyle Polis Başmüfettişliği’nden ilimize atanan Çetin Bozkuş’a devretti.

 

Vural, çiçekle karşıladı

 

Görev yaptığı 2 yıl boyunca kentin huzuru ve güveni için var gücüyle çalışan Vural, Bozkuş’u Emniyet binası önünde çiçekle karşıladı. Yeni İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş da görev yapacağı mesai arkadaşları ve şube müdürleriyle teker teker selamlaşarak tanıştı.

Ardından tören mangasını selamlayan Bozkuş, Vural’la birlikte makama çıkarak Emniyet Şeref Defteri’ni imzaladı.

 

Vural: “Takım ruhuyla çalıştık”

 

Ekip çalışması ve takım ruhuyla Bartın’ı başarılarla dolu illerden biri yaptıklarını belirten Vural, “3 gün önce 2 sene 1 ayımızı doldurduğumuz bu güzide ilimizden bugün ayrılma vakti geldi. Bana göstermiş olduğunuz yakınlık ve desteği eminim ki İl Emniyet Müdürümüz Çetin Bozkuş’a da aynı şekilde göstereceğinizden en ufak şüphem, tedirginliğim ve kaygım yok. Burada bir ekip çalışması ve takım ruhuyla güzel ilimiz Bartın’ı en üst düzeye, başarılarla dolu iller arasına sokmayı gayret etmiştik ve hep birlikte bunu da başardığımızı düşünüyorum. İl Emniyet Müdürümüz Çetin Bozkuş arkadaşımızın almış olduğu bu bayrağı daha iyi yere taşıyacağından en ufak bir endişem yok. Çünkü geçmişi, kariyeri başarılarla dolu bir arkadaşımız ve bu görevi ona devretmekten de onur, gurur ve kıvanç duyuyorum. Allah başarılarını daim etsin.” diye konuştu.  

 

“Bartın’a karşı hassasiyetimiz hiç bitmeyecek”

 

Yeni görev yeri Ankara’da da her zaman kapılarının Bartın halkına açık olduğunu dile getiren Vural, Bartın’a karşı ilgi ve hassasiyetinin hiç bitmeyeceğini ifade ederek “Benim de bundan sonraki görev yerimi biliyorsunuz, aynı kararnameyle Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanı olarak atandım. Bu arada mevcut adreslerinize bizi de ekleyebilirsiniz. Her zaman kapımız açık. Bartın’a karşı ilgimiz ve hassasiyetimiz hiç bitmeyecek. Bize göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

Bozkuş: “Birlikte başarıyı yakalayacağız”

 

Bartın’da resmen görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş da Vural’dan aldığı bayrağı bir adım daha ileriye götürebilmek için çalışacaklarını kaydederek “Son Kararname ile Bartın’a atandık. Bu şekilde uygun görüldü. Umarız bizi atayanlara ve değerli Bartınlılara karşı mahcup olmayız. Ogün Müdürümüz benim meslek büyüğüm ve nasıl çalıştığını, başarılı işlere imza attığını biliyoruz. Temennimiz onun bıraktığı yerde bayrağı alarak bir adım daha ileriye götürebilmek için bütün arkadaşlarımız ve Bartınlılarla birlikte el ele vererek bu başarıyı yakalarız. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun izinden biz de çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

 

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

 

Bozkuş ve Vural makamda hatıra fotoğrafı çektirirken Gündem Haber Ajansı Sahibi Mustafa Kurt, Vural’a Türk bayrağı tablosu hediye etti.

Törende 2 yıldır görev yaptığı mesai arkadaşlarıyla da vedalaşan Vural, daha sonra aracına binerek Bartın’a ayrıldı.

 

Güner’den Vural’a veda yemeği

Bartın Valisi Sinan Güner de Bartın’dan ayrılmadan önce Ogün Vural  için veda yemeği düzenledi.

Vali Güner, yemekte  Bartın’daki  başarılı çalışmalarından dolayı Vural’a teşekkür ederken aynı zamanda da yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Yemeğe, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Mustafa Çalışkan, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile Kaymakamı Şeyma Polat, Ulus Kaymakamı Zeynep Acar katıldı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Ogün Vural Çetin Bozkuş
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›