Bartın tarihine akademik araştırma

Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Başkanı Doç Dr. Fatma Bağdatlı, ekibi ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 2019-09-18 14:06:19 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Başkanlığı tarafından başlanan ve devam eden Bartın Tarihi yüzey araştırma çalışması ekibini ağırladı.

Bartın’ın İl, İlçe ve Beldelerinde arkeolojik yüzey araştırmaları için çalışmalar yapan Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Bağdatlı Çam, Dr. Öğr. Üyesi Handan Bilici Altunkayalıer, Dr. Öğr. Üyesi Ali Bora, Araş. Gör. İzzettin Elalmış, Araş. Gör. Sinan Paksoy, Araş. Gör. Ercan Verim, Kültür ve Turizm Bakanlığı Temsilcisi Nihal Metin ve Bartın Üniversitesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın’ımız için çok önemli araştırma çalışmaları yapan Akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi ağırladık. Geçmişimize yönelik çok önemli bilgilere ulaşan ve geniş kapsamlı çalışmalarını sürdüren ekibimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Üniversitesi Arkeoloji Bölümü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›