BÜYÜK VE GÜÇLÜ BARTIN İÇİN...

Bartın Halk ve Bartın Pusula Gazeteleri’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya Yayıncılık Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın’ın herkesin yaşamayı hayal ettiği bir şehir olması için kentin başta yöneticileri, fikir adamları ve akademisyenleri olmak üzere her kesiminin bir araya gelerek sorunların çözümüne odaklanması gerektiğini söyledi.
Bu haber 2019-09-06 16:41:01 eklenmiş ve 215 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Pusula ve Bartın Halk Gazeteleri’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Bartın il oluşunun 28. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

“Bartın bundan tam 28 yıl önce il oldu. Peki, gerçek anlamda il olabildi mi?” diye soran Oktay, fikir adamlarının konuşması, yaşadıkları kentin eksiklerini, sorunlarını ve çözümlerini ortaya koyması gerektiğini söyledi.

 

Bartın’ın herkesin yaşamayı hayal ettiği bir şehir olması için kentin başta yöneticileri, fikir adamları ve akademisyenleri olmak üzere her kesiminin bir araya gelerek sorunların çözümüne odaklanması gerektiğini belirten Oktay, mesajında “Akademisyenlerin görüşlerine her zaman ihtiyacı var bu kentin. Üniversitede sadece Anfi’de ders anlatmakla akademisyenlik olmaz. Lütfen kentin gelişimine katkı sağlayın. Belki de bir çok projeye imza atıyorsunuz, biz bilemiyoruz. Kapınızın çalınmasını beklemeden, siz açın kapılarınızı... Birbirimizi eleştirelim. Kenti yönetenleri eleştirelim. Bu sayede ortaya Bartın’ın geleceğini oluşturacak fikirlere sahip olabiliriz. Kentin yönetenleri, fikir adamları, akademik kadrolar, sivil toplum kuruluşları bir bileşen haline dönüşmeli. Herkes sadece kendi işine odaklı çalışmamalı ve kentin işi, yani gelişimi ile de ilgilenmelidir. Bu yüzden Bartın Üniversitesi akademisyenlerinin tümünü ‘ortak akıl’ kapsamında ürettikleri fikirlerini paylaşmaya ve üzerine sanki ‘ölü toprağı’ serpilmiş Bartın’ı harekete geçirmeye davet ediyorum. Artık tüm bahaneleri bir kenara bırakıp engelleri el birliğiyle aşmalı, herkesin hayalini kurduğu, sorunları çözülmüş, büyük ve güçlü Bartın’ı birlikte hayata geçirmeliyiz.” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın EYBEY Medya Yayıncılık Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›