Zabıtalardan Başkan’a ziyaret

Zabıta Haftası dolayısıyla Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, kentin huzurunu sağlamak ve hayatı kolaylaştırmak adına zabıtaların çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi.
Bu haber 2019-09-06 16:35:03 eklenmiş ve 259 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Zabıta Haftası’nın 193. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve Zabıta Müdürlüğü Personeli de hazır bulundu.

Ziyarette Başkan Akın, personelinin Zabıta Haftasını kutlarken Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ise Başkan Akın’a çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Akın, “Kentimizde huzuru sağlamak ve hayatı kolaylaştırmak adına çok önemli bir görevi üstlenmektesiniz. Bugüne kadar görev bilincinizle çok güzel çalışmalara imza attınız. Bundan sonra daha güzel işlere imza atacağız. Başarılı çalışmalarınız için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum. Zabıta Haftanız kutlu olsun.” dedi.

Başkan Akın, ziyaretin sonundan personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Zabıta Haftası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›