Bartın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü Bartın Valisi Sinan Güner ve eşi Beyhan Güner tarafından verilen resepsiyonla kutlandı.
Bu haber 2019-08-31 15:12:22 eklenmiş ve 208 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Bartın Valisi Sinan Güner ve eşi Beyhan Güner, tarafından  resepsiyon verildi.

Valilik Binası Camlı Salonu’nda düzenlenen resepsiyona AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Garnizon Komutanı Kıdemli Deniz Albay Mustafa Çalışkan, Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mülki ve askeri erkan, şehit yakınları ve gaziler ile çok sayıda davetli katıldı.

Bartın Valisi Güner, resepsiyonda yaptığı  konuşmada “1922 yılı 30 Ağustos’unda Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşımızı kahramanlıkla taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 97’inci yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu zafer, aziz milletimize aydınlık bir geleceğe ulaşma yolunda önemli hamleleri hayata geçirme moral ve gücünü vermiş; Cumhuriyet’in ilanının ardından hızla, ilerleme ve gelişme yolunda adımlar atılmaya başlanmıştır. Ecdadımız bizlere vatan ve bayrak sevgisini, kahramanlık ve cesareti kutsal bir miras olarak bırakmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›