30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü Kutlu Olsun

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan ve büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 97. yıldönümü, Bartın Valiliği ile Bartın Belediyesi’nin koordinesinde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.
Bu haber 2019-08-29 16:40:03 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ilk program Bartın Valiliği önünde gerçekleştirilecek.

Bartın Valiliği’nce saat 10.00’da Valilik önünde çelenk sunma töreni düzenlenecek. Törende Bartın Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nca Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak ardından da İstiklal Marşımız eşliğinde Bayrağımız göndere çekilecek.

Sonrasında ise saat 10.15’te Bartın Valisi Sinan Güner, beraberindeki Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte makamında tebrikleri kabul edecek.

Ardından da saat 10.45’te kutlama programına geçilecek. Vali Güner, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tören birlikleri ile halkın bayramını kutlayacak.

Günün önemini belirtir konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının sonrasında da folklor gösterileri yapılacak. Tören geçişiyle birlikte buradaki kutlama programı sona erecek.

Bartın Valisi Sinan Güner, eşi Beyhan Güner ile birlikte akşam ise saat 20.00’da Valilik Binası’ndaki Camlı Salon’da resepsiyon verecek.

 

Zafer coşkusu yine sokaklara taşacak

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bartın Belediyesi’nce düzenlenen etkinliklerle de zafer coşkusu yine sokaklara taşacak.

Bartın Belediyesi’nin organize ettiği program kapsamında bugün akşam saat 19.30’da Belediye Sosyal Tesisleri önünden başlayan bir fener alayı yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek olan yürüyüş sonrasında ise Grup Saki konser verecek.

 

ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›