Bartın Belediyesi’nden sünnet şöleni

Bartın Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında 25 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenledi. Çocukların ve ailelerinin sevincine ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak bu tür kültürel etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2019-08-28 09:34:36 eklenmiş ve 362 kez görüntülenmiştir.

 

25 çocuk sünnet ettirildi

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında Bartın Belediyesince her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni bu yıl da devam etti.

Bartın Belediyesi’nce merkez ilçede ikamet eden 25 çocuk için Belediye Sosyal Tesisleri’nde toplu sünnet şöleni düzenlendi.

Konvoy ile şehir turu yapıldı

Erkekliğe ilk adımını atan 25 çocuk için Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri önünden başlayan bir konvoy gerçekleştirilerek çocuklara şehir turu yaptırıldı.

Sünnet konvoyuyla şehir merkezi turu atan çocuklar ve aileleri daha sonra Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki eğlencede bir araya geldi.

Şölen havasında geçen programa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başta olmak üzere Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile belediye çalışanları da katıldı.

Başkan, huzurlu ve sağlıklı ömür diledi

Çocukların ve ailelerinin sevinçlerine ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çok uzun zamandan beri gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksel hale gelmiş olan sünnet düğününde bir aradayız. Genç kardeşlerimizin Allah bahtlarını açık etsin. Allah onlara sıkıntı dert vermesin. İnşallah aileleri ile birlikte huzurlu, sağlıklı bir şekilde yaşamayı Allah nasip etsin. Bu tür etkinlikler kültürel etkinliklerdir. Bu etkinlikleri belediyelerin yapması gerekir. Biz de bu noktada katkı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da Allah sıkıntı dert vermezse hep beraberce bu güzelim Bartın’da yaşamaya devam edeceğiz. Gençlerimize ve ailelerine bir kez daha hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Başkan Akın’ın konuşmasının sonrasında ise Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken dualar edildi.

Popstar Firdevs coşturdu

Sonrasında da Bartın Belediyesi’nce çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Ardından da çocuklar ve aileler şölende sahne alan Popstar Firdevs’in şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşadı.  

ETİKETLER : bartın belediye sünnet şenlik popstar firdevs
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›