Kandemir, Milli Takım hazırlık kampında

14-16 Haziran tarihlerinde Ankara’da yapılan Küçük Minikler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcusu Hüseyin Kaan Kandemir, İstanbul’daki Milli Takım kampına katıldı.
Bu haber 2019-08-23 13:12:40 eklenmiş ve 310 kez görüntülenmiştir.

 

Çeşitli yaş gruplarında  mindere çıkan Bartınlı güreşçiler, en son 14-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Kulüpler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında başarılarına bir yenisini daha eklediler. Taha Akgül Spor Salonunda 3 gün süren müsabakalarda Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcusu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencisi  Hüseyin Kaan Kandemir 78 kiloda Türkiye Şampiyonu olmayı başardı ve Bartın’a altın madalya kazandırdı. Ayrıca  Kulüpler Grekoromen Türkiye Şampiyonasına katılan Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcuları başarılı oldular. Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcularından Yiğit Santur 41 kiloda ve Efekan Akyüz 78 kiloda Türkiye 5’inciliğini elde ettiler.

Haziran ayında yapılan güreş müsabakalarında 11 yaş Türkiye şampiyonu olan Hüseyin Kaan Kandemir  Türkiye Şampiyonluğunu elde etmesi nedeniyle milli takım hazırlık kampına davet edilmişti. Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan başarılı sporcu, İstanbul’da yapılan olan milli takım hazırlık  kampına katıldı. Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü Antrenörü Mehmet Bensiz sosyal medya hesabından başarılı sporcularını kutladı. Amasra  Endüstri Spor kulübü Güreş Antrenörü Mehmet Bensiz sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

 

“Milli Takım hazırlık kampına davet”

Haziran ayında yapılan güreş müsabakalarında 11 yaş Türkiye şampiyonu olan H.Kaan Kandemir İstanbul’daki  Milli Takım kampına katılmak için davet almıştır.Türkiye şampiyonluğunu elde eden sporcumuz Hüseyin Kaan Kandemir Milli Takım kampına katılarak ilk sınavını başarıyla gerçekleştirdi. Sporcumuz Milli Takım forması altında ülkemize bir çok madalya kazandıracaktır.Ankara da yapılan 11 Grekoromen Türkiye Şampiyonasında   78 kiloda  H.Kaan Kandemir şampiyon oldu. Ayrıca 41 kiloda Yiğit Santur ve yine 78 kiloda  Efekan Akyüz de beşinci olmuşlardı.  Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü olarak sporcumuza ve tüm katılım sağlayan sporculara başarılar dileriz.”

ETİKETLER : kandemir milli takım kamp
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›