Kişisel kariyer yolculuğu hakkında bilgilendirme yapıldı

​Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkanı Sabri Kızılkaya, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve OZM Şube Müdürü Bekir Değirmenci, BARÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya’ yı makamında ziyaret etti. Ardından Türkyılmaz, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde kişisel kariyer yolculuğu ve mesleki hayatı hakkında bilgilendirme yaptı.
Bu haber 2024-05-27 10:04:11 eklenmiş ve 919 kez görüntülenmiştir.

 

Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, Orman Zararlılarıyla Mücadele Daire Başkanı Sabri Kızılkaya, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ve OZM Şube Müdürü Bekir Değirmenci, BARÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya’yı makamında ziyaret etti.

 

 

Türkyılmaz, bilgiler verdi

 

 

Ardından Türkyılmaz, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katılarak Cumhuriyet Dönemi Türk Ormancılığı, Orman Fakültesi Mezunları İstihdamı, Kariyer Fırsatları ile Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Orman Genel Müdürlüğümüzün Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda oluşturduğu hedef ve planlamalarla devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

 

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya’ nın açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlikte Prof. Dr. Azize Toper Kaygın moderatörlüğünde yapılan etkinlikte konuşmacılar, kişisel kariyer yolculuğu ve mesleki hayatı hakkında bilgilendirme yaparak, mesleği daha da ileriye taşımak için öğrencilerin kendilerini çok yönlü geliştirmelerin önemine dikkat çekti. Ormancılık mesleğindeki gayretin ormancılığı Türkiye Yüzyılına taşıyacaktır vurgusu yapıldı.

 

 

Öğrenciler tarafından sorulan soruların cevaplandırılmasının ardından etkinlik aile fotoğrafının çektirilmesiyle son buldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›