Yoğun ziyaret programı devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken misafirlerini makamında ağırlamayı sürdürüyor.
Bu haber 2024-05-27 09:53:51 eklenmiş ve 902 kez görüntülenmiştir.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bartın Belediye Başkanı seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

 

Son olarak Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik, Bartın Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Selçuk Gümüş ve Daire Başkanları, Bartın Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Arzu Kaptan ve Komisyon Üyeleri, DİSK Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ve yönetimi, Barkoz-Der Başkanı Zeki Eser ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Platformu Üyeleri Salih Şanlıözenci, Dr. Mehmet Korkut, Av. Engin Uzun, Av. Berkay Dal, Bayram Şimşek ve İsmet İpçi, Sınav Kurs Bartın Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dağdeviren, Yönetim Kurulu Üyeleri Feyza Acun ve Yasemin Çelik, Akpürçek PVC Plastik Tic. San. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akpürçek, Genel Müdür Ünsal Akpürçek, Aslı Ocakçı Atacı, Hatice Kantarbaş ve Niyazi Sümrütaş, Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

 

Başkan Yalçınkaya, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ederken tebrikleri için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›