Yalçınkaya’dan Köse’ye ziyaret

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı için Karabük’e giden Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret etti.
Bu haber 2024-05-24 11:38:34 eklenmiş ve 161 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret etti.

 

 

Görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya, misafirperverliği için kendisine teşekkür etti.

 

 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Yalçınkaya; “Karabük’te Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 yılı Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık. Toplantı sonrasında Safranbolu Belediye Başkanı Sayın Elif Köse’yi, Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Tahsin Erdem ile birlikte ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de ziyarete ilişkin açıklamasında “Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Tahsin Erdem ve Bartın Belediye Başkanı Sayın Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyor, kendilerine görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›