18 gündem maddesi karara bağlandı

Bartın İl Encümeni, Bartın Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında toplanarak 18 gündem maddesini karara bağladı.
Bu haber 2024-04-29 11:18:45 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

İl Encümeni, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 27. maddesi gereğince İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonunda Bartın Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya başkanlığında 18 adet gündem konusunu görüşmek üzere toplandı.

 

 

Toplantıya Encümen Başkanı Karakaya, seçilmiş üyeler Atnen Aydoğan, Niyazi Cumhur Işık, Aynur Yıldırım, atanmış üyeler Yazı İşleri Müdürü Şerife Çağlar, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Nurettin Bozkurt ve gündemi olan müdürlerden İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü İlker Sarıkaya, Mali Hizmetler Müdürü Serap Birinci ve Ruhsat ve Denetim Müdürü Yavuz Keleş katıldı.

 

 

Toplantıda İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne ait 14 adet gündem maddesi, inşaat talebi, ifraz, tevhit ve ifraz, Mali Hizmetler Müdürlüğüne ait 1 adet gündem maddesi, ödenek aktarma, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne ait 3 adet gündem maddesi, idari para cezası olmak üzere toplam 18 adet gündem maddesi İl Encümenince görüşülerek karara bağlandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : İl Encümeni
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›