1 kişi tutuklandı

(Haber Merkezi) – Bartın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu haber 2018-08-30 12:59:34 eklenmiş ve 259 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, ilimizdeki gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarına bir yenisini ekledi. Bartın'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Geleceğimiz olan çocuklarımızı zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik mücadelede vatandaşlardan gelen ihbarlar çok büyük önem taşıyor. Bunun göstergelerinden biri geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, gelen bir ihbarı değerlendirerek C.K. adlı şahsı fiziki ve teknik takibe aldı. Şahıs ile ilgili tüm detaylara ulaşıldıktan sonra takibi operasyona çeviren Bartın polisi, şüpheliyi başarılı bir operasyonla kıs kıvrak yakaladı. Şahsın ev ve arabasında yapılan aramalarda 610 gram esrar, 21 kök kenevir, 4 dinamit lokumu ve 3 fünye düzeneği ele geçirildiği bildirildi.

Önce Emniyet’te sorgulanan C.K. gözaltı süresinin dolmasının ardından Adliye’ye sevk edildi. Burada da önce savcı tarafından sorgulanan şüpheli, tutuklanması talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Hakim de, eldeki deliller ışığında C.K.’yı tutuklu yargılanması için cezaevine gönderdi.

ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›