Belediye ekipleri bayram boyunca özverili çalıştı

Kurban Bayramı süresinde iş makinalarıyla kurban atıklarının toplandığını, yine gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya şeklinde çevre temizliği yapılarak çöplerin toplandığını belirten Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, içme suyu konusunda da gerekli tedbirler alındığını ve bayram süresince içme suyu sorunu yaşanmadığını söyledi. Bayram süresince özveriye çalışan Belediye ekiplerini tebrik eden Başkan Can, kendilerine destek olan Kumlucalılara da teşekkür etti.
Bu haber 2019-08-16 10:39:35 eklenmiş ve 244 kez görüntülenmiştir.

 

 

Sorun yaşanmadı

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Kurban Bayramı süresince beldede bir sorun yaşanmaması için çalıştıklarını belirten Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, bayram süresinde iş makinalarıyla kurban atıklarının toplandığını, yine gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya şeklinde çevre temizliği yapılarak çöplerin toplandığını söyledi.

İçme suyu konusunda da gerekli tedbirlerin alındığını ve bayram süresince içme suyu sorunu da yaşanmadığını ifade eden Başkan Can, bayram süresince özveriye çalışan Belediye ekiplerini tebrik ederken kendilerine destek olan Kumlucalılara da teşekkür etti.

 

Başkan Can: “Azami gayret gösterildi”

 

Başkan Can, yaptığı açıklamada; “Paylaşmanın dayanışmanın,birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği bir Kurban Bayramını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Belediyemizce; gerek Kumluca da yaşayan gerekse bayramda memleketlerine gelen hemşehrilerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmeleri için azami gayret gösterilmiştir. Kurban Bayramı süresinde Belediyemiz iş makinası kepçe ile kurban atıkları toplanmış,gece ve gündüz olmak üzere çift vardiya olarak çevre temizliği yapılarak çöpler toplanmış ve içme suyu konusunda gerekli tedbirler alınarak bayram süresince içme suyu sorunu yaşanmamıştır. Bu vesileyle bayram süresince özveriye çalışan Belediye ekibimizi tebrik ediyor,bizlere destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Kurban bayramında memleketlerine gelen gurbetçi hemşehrilerimize dönüş yolculuğunda kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyor, tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Kumluca Belediyesi
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›