“Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiriyoruz”

Beraberindeki heyetle birlikte eğitim kurumları ve kursları ziyaret eden Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, ziyaret programlarıyla projelerinin istişaresini yaparken vatandaşlarla birlik ve beraberliklerini de güçlendiriyor.
Bu haber 2024-03-22 09:38:27 eklenmiş ve 1793 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyetle birlikte eğitim kurumları ve dikiş kurslarını ziyaret etti.

 

 

Ziyaretlerinde Bartın için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, öğretmenlerin ve kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Fırıncıoğlu, “Ramazan ayının bereketiyle birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiriyoruz. Yaptığımız ziyaret programlarıyla vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Ziyaret programları kapsamında 15 Temmuz Şehitler İlkokulu Müdürü Sayın Şenol Yalçın’ı, 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Sayın Engin Şahin’i, Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Şule Akça’yı ve öğretmenleri, Atölye Kuşağı Anaokulu Sahibi Sayın Deniz Kıral’ı, Kavallar Yaşam Merkezi’nde Meliha Kocakaplan’ın öğreticisi olduğu El Nakışı Kursunu, Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde bulunan Dikiş Kursu Öğreticisi Gülcan Öztürk ve kursiyerlerini, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Dikiş Kursu Öğreticisi Sayın Hava Köse’yi, Cumhuriyet Yaşam Merkezi içeresindeki Semt Pazarı’nda satış yapan emekçileri, Bartın Kültür Merkezi’nde bulunan Tel Kırma Kursu, İpek Koza El Ürünleri Kursu, Yöresel Giysili Bebek Kursu Öğreticisi Sayın Sönmez Tığ, Dekoratif Sepet Örgücülüğü Kursu Öğreticisi Sayın Fatma Doğan, Makrome Örgü Yapımı Kursu Öğreticisi Sayın Emine Yücebağ ve kursiyerlerini, Hürriyet Mahallesi Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Dikiş Kursu öğreticisi Sayın Mürüvet Aydeniz ve kursiyerlerini, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mine Fırıncıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Projelerimizle ilgili tavsiyelerini dinledik. Bu tavsiyeler bizim için çok önemli. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, desteklerinden dolayı saygılarımı sunuyorum.” dedi. (Haber Merkezi) 

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›