“Evlatlarımızdan aldığımız güçle çalışmaya devam”

Okul ziyaretlerine devam eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Yarınlarımızı inşa edecek evlatlarımızdan aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi evlatlarımızın eğitim öğretim hayatında yanındayız.” dedi.
Bu haber 2024-03-07 10:03:12 eklenmiş ve 2508 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Umut Özel Eğitim Okulu, Çaydüzü İlkokulu, Şiremirçavuş İlkokulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düşünür Koleji ve okul personeli ile görevli öğretmenleri ziyaret etti.

 

 

Ziyaretlerde okulların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Fırıncıoğlu, okul yönetimi ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

 

 

Ziyaretleri sonrası değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu, şöyle konuştu:

 

 

“Yeni haftaya okullarımızı, evlatlarımızı ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek başladık. Yarınlarımızı inşa edecek evlatlarımızdan aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi evlatlarımızın eğitim öğretim hayatında yanındayız. Bu ziyaret programlarımız kapsamında; Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Mutlu Akca’yı, Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sayın Erdoğan Yiğit’i, Umut Özel Eğitim Okulu Müdürü Sayın Yıldırım Toper’i, Çaydüzü İlkokulu Müdürü Sayın Engin Köstekçi’yi, Şiremirçavuş İlkokulu Müdürü Sayın Yusuf Ünal’ı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Özcan Sarıyıldız’ı, Düşünür Koleji Müdürü Sayın Yakup Özen’i ve okul personeli ile görevli öğretmenleri ziyaret ettik. Okullarımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında okul idareci ve öğretmenlerimizle devamlı istişare ediyoruz. Ziyaretlerimizde değerli öğretmenlerimizle de sohbet ederek gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığımız projelerle ilgili bilgiler verdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Okul ziyaretleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›