Bartın TSO, bölge toplantısına ev sahipliği yaptı

Bölge Ticaret ve Sanayi Odaları Deneyim ve Paylaşım Toplantısı OSB İnovasyon Merkezinde yapıldı.
Bu haber 2019-08-09 17:25:12 eklenmiş ve 285 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bölge oda Genel Sekreterlerinin ve Akreditasyon sorumlularının katıldığı “TR 81 Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları Deneyim Paylaşım Toplantısı’’Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ev sahipliğinde OSB İnovasyon Test Merkezi’nde gerçekleşti.

Batı Karadeniz Bölgesinde (TR 81) faaliyette bulunan Bartın TSO, Karabük TSO, Zonguldak TSO, Safranbolu TSO, Devrek TSO, Çaycuma TSO, Kdz. Ereğli TSO, Alaplı TSO’nun katıldığı toplantıda, Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi iyi uygulamaları ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

“Amacımız kendini yenileyen bir oda haline gelmek”

 

Toplantıyı değerlendiren TSO Başkanı Halil Balık, “Üyelerimize Avrupa standartlarında hizmet sunmak için bölge ve çevre odalarımız ile istişare içerisinde çalışıyoruz. Daha önce bölge odalarda gerçekleşen toplantıların devamına ev sahipliği yaptık. Amacımız farklı odalardaki çalışma uygulamalarını görmek, üye memnuniyetini ve kalitesini arttıran çalışmaları kendi odamızda uygulayarak sürekli kendini yenileyen bir oda haline gelmek, teknolojinin hızına ayak uydurmak.” dedi.

Bölge oda Genel Sekreterlerinin ve Akreditasyon Sorumlularının katılımıyla gerçekleşen TR81 Bölge odaları toplantısına, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Akreditasyon Sorumlusu Muratcan Ekmekçi da katıldı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›