Bartın “Ümit”lendi

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevine Ümit Aksakal, getirildi.Aksakal’a görevinde başarılar dileyerek tebrik eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Ümit kardeşimizin görevinde başarılı olacağına inanıyoruz. Biz her zaman Ümit kardeşimize güveniyoruz ve her zaman onunda yanında olacağız” dedi.
Bu haber 2019-08-07 16:50:26 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal oldu

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığında görev değişimi yaşandı. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Karadeniz İl Koordinatörleri Metin Çelik ve Yahya Çelik ile yapılan istişare ve değerlendirme sonucu Bartın Merkez İlçe Başkanlığına Ümit Aksakal’ın atandı.

 

“Bartın pırıl pırıl bir genç kazandı”

 

Bartın’a tertemiz ve genç bir arkadaşı kazandırdıklarını ifade ede eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Ümit Aksakal’a görevinde başarılar diledi. Aksakal’ı tebrik eden Kalaycı, “Ümit kardeşimizin görevinde başarılı olacağına inanıyoruz. Biz her zaman Ümit kardeşimize güveniyoruz ve her zaman onunda yanında olacağız. Desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Genel Merkez tarafından Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Ümit Aksakal’a yeni görevinde başarılar dilerim. Bir önceki Merkez İlçe Başkanımız Dilek Acar'a ve bu zamanda merkez ilçede görev yapan tüm arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Aksakal’ın İl Yönetimini daha da güçlendireceği düşünülüyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı için 4 isim temayüle katılmıştı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Ümit Aksakal
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›