Trafo merkezi Eylül ayında bitirilecek

OSB’nin enerji ihtiyacını karşılayacak olan trafo merkezi Eylül ayı içerisinde bitirilerek enerjilendirilecek. OSB genişleme alanının tamamlanmasının ardından da altyapı çalışmalarına başlanacak.
Bu haber 2019-08-06 17:02:32 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Olağan Toplantısı, Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında OSB İnovasyon Test Merkezi Toplantı Salonu’nda ilgili kurum amirleri ve Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Bartın TSO’dan Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ile Meclis Üyesi Özcan Yaz'ın katıldığı toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ile Bartın OSB müteşebbis heyeti üyeleri de bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda, OSB genişleme alanının son durumu, TEİAŞ tarafından yapılan 380 trafo merkezi, OSB'nin faaliyetleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından Bartın Valisi Sinan Güner ve OSB Müteşebbis Heyetine rapor sunuldu. 

Verilen raporda, trafo merkezinin Eylül ayı içerisinde bitirilerek enerjilendirileceği, OSB'nin enerji ihtiyacının trafo merkezi tarafında karşılanacağı ve OSB genişleme alanının tamamlanmasının ardından altyapı çalışmalarına başlanacağı konularında detaylı bilgi verildi.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini sunmalarının ardından sona erdi.

 

ETİKETLER : Bartın OSB
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›