Başkan mutluluklarla dolu bir hafta sonunu daha geride bıraktı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği doğum günü, nişan, nikâh ve düğün merasimlerine katılarak yine yoğun bir hafta sonu mesaisi geçirdi.
Bu haber 2019-08-06 09:49:28 eklenmiş ve 350 kez görüntülenmiştir.

 

 Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşları özel günlerinde mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Hemen hemen her hafta sonunu yoğun geçiren Başkan Akın, vatandaşları özel ve önemli günlerinde yine yalnız bırakmadı.

 

Sünnet olan gençlerin mutluluklarına ortak oldu

 

Akın, katıldığı merasimler çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonunda Kübra ve Yılmaz Acıbal çiftinin evlatları Hasan Kaan ile Ozan Ekrem’in, Sevilay ve Muharrem Sivriler çiftinin oğlu İhsan Oğuz’un, Meliha ve Durmuş Varol çiftinin oğlu Egemen’in, Devrim ve Gamber Bozkurt çiftinin oğlu Yiğit Ali’nin ve Evren Ayvaz ve Ali Can çiftinin oğlu Emir Ensar’ın sünnet düğüne katıldı.

 

İmzayı attı mutluluklar diledi

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bu hafta da vatandaşların tüm özel gün davetlerine icabet ederek genç çiftlerin nikâh akitlerini bizzat kendisi gerçekleştirmeye devam etti.

Başkan Akın, katıldığı programlar kapsamında Demir ve Uzun ailelerinin kıymetli evlatları Kübra Nur ile Muhammet Gökhan’ın, Köse ve Gökçen ailelerinin kıymetli evlatları Saliha ile Mustafa’nın, Sevil ve Hasan Kanbur ile Maviye ve Hasan Dadaylı ailelerinin evlatları Elzem ile Kader’in, Kutluk ve Çelik ailelerinin kıymetli evlatları Fatma Betül ile Sercan’ın, Yeter ve Mahmut Özyalçın ile Ayşe ve Mehmet Balık ailelerinin evlatları Sena ile Faruk’un, Aynure ve Mustafa Ünal ile Nuriye ve Ercan Sırça ailelerinin evlatları Nurgül ile Caner’in nikah akitlerini gerçekleştirdi.

Dünya evine giren çiftleri ve ailelerini tebrik eden Başkan Akın, çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti.

 

5 çiftin düğününe katıldı

 

Başkan Akın, katıldığı nikâhlar haricinde düğün merasimlerine de katılarak mutlulukları paylaşmaya devam etti. Aysel ve Hüseyin Genç ile Münire ve Ahmet Genç ailelerinin evlatları Özge ile Yasin Cevat’ın,  Akın ve Soysal ailelerinin evlatları Melek ile Emrullah’ın, Taşçı ve Abacılı ailelerinin evlatları Gamze ve Süleyman’ın, Yanıkoğlu ve Çelik ailelerinin evlatları Sevim ve Sefa’nın ve Örs ve Esensoy ailelerinin aileleri Öznur ve Bedirhan’ın düğün merasimlerine katıldı. 

Çiftleri tebrik eden Başkan Cemal Akın, tel kırma işlemeli tepsi hediye etti.

 

Yeni yaşlarını beraber kutladılar

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği doğum günü etkinliklerine de katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Başkan Akın, son olarak Ülkü ile Ertan Özkan çiftinin kızı Zeynep Yaren ve Dilek ve Erdem Ersoy çiftinin kızı Defne için düzenlenen doğum günü kutlamalarına katıldı. Yeni yaşlarına giren gençleri tebrik eden Başkan Akın, gençlere aileleri ile birlikte sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

 

“Ailelerin ve gençlerimizin heyecanlarını, mutluluğunu paylaşıyoruz”

 

Katıldığı özel gün programları ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, açıklamasında; “Her fırsatta halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu şekilde mutlulukta da, dar günde de yanlarında olarak belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği veriyoruz. Düğün, nikâh ve sünnet gibi merasimlerde de aynı şekilde ailelerin ve gençlerimizin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaktan büyük sevinç duyuyoruz.” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›